1943 Deadly Desert Full İndir Oyun indir

1943 ölümcül çöl full ücretsiz indir PC oyunu direk indir ve torrent içinde kırılmış durumda. 1943 Ölümcül Çöl - Kuzey Afrika 1943. Kuvvetlerinizi en yoğun WW2 savaşında zafere götürün!

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: Handygames

Publisher: handygames

sürüm tarihi: 15 May, 2018

Tür: strateji

Aksiyon dolu Dünya Savaşı 2 Çöl toprakları için savaş sizi bekliyor. General olarak ustalığınız ve liderlik becerileriniz zafer veya yenilgiyi belirleyecektir. Tarihteki en zorlu mücadelede hayatta kalacak mısın?

"1943 - Sıcak, tozlu bir rüzgar kamptan geçer. Ağır Wehrmacht kuvvetlerinin İzciler Raporu. Çöl tilkisi, batı vahasına hızla bastırıyor. Tüm savaşa hazır İngiliz birlikleri, istiladan kurtulmak için yüksek uyarıda. Aynı zamanda, eksen güçleri, saldırıyı hayati bir yeniden birleşim merkezine hazırlar. Bir sonraki savaşına, ağır tanklarla, topçu ve tedarik araçlarıyla yol açın. Hangi tarafı seçeceksiniz? "

Toplam Dünya Savaşı

Bu, Müttefik Kuvvetler ile Axis Güçleri arasındaki belirleyici Dünya Savaşı Savaşı! Yolunuzu seçin ve ordunuzu zafere götürün!

Dönüş tabanlı taktiksel savaş

Doğru savaş stratejisi, nihai zaferin anahtarıdır! Memurlarınız için savaş alanında sipariş verin. Onların emrine atanan birlikleri motive eder, ilham verir ve güçlendirecekler!

Anahtar fetürleri: WW2'de dönüş tabanlı strateji eylemi Heyecan verici kampanyalar ve zorlu görevler Her strateji oyunu için bir zorunluluktur Birçok farklı askeri birim Detaylı grafikler ve epik sesler

Minimum: OS: Windows 7 veya daha yeni İşlemci: 2.0 GHz Bellek: 2 GB RAM Grafikler: DirectX 9.0C uyumlu DirectX: Sürüm 9.0c Depolama: 1100 MB Mevcut alan
İndirme Linkleri

megaup

i̇ndirme Linki

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
250
TELİF HAKKI İHLALİ