1993 Space Machine Full İndir Oyun indir

1993 Uzay Makinesi full ücretsiz indir PC oyunu direk indir ve torrent içinde kırılmış durumda. 1993 Uzay Makinesi - Uzay atıcıları asla ölmez. 1993, buna bir vasiyettir. 1993, Gradius, R tipi ve yaşam gücü gibi oyunları kutlayan klasik bir vuruş..

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: Modesty

Yayıncı: Modesty

sürüm tarihi: 28 Mar, 2016

tür: eylem

Uzay atıcılar asla ölmez.

1993, ömrü, R tipi ve Xenon II gibi klasikleri onurlandırmak, bunun için bir vasiyettir. Türü canlı tutuyoruz. 1993 1993 yılında yapıldı. Retro görünmek için yapılmadı. Bugünün teknolojisi için cilalı değil - bu gerçek bir şey!

2016 yılında 1993!

Kısacası:

Amiga 500 yaşında başladı, bu oyun Amiga Formatında ve Commodore Kullanıcısı'nda, zamanın en büyük oyun dergilerinden ikisi. Bir dizi talihsiz olay, bu alan atıcısının bitmesini engelledi. Bunu şimdi yapmayı planlıyoruz!

özellikli:

Oyun Hikayesi:

"Yıldızlararası savaşların sonuna doğru, kaos yayıldı ve bir elit paralı asker grubu, gerçek askerlerden daha fazla korsan ve yağma salonları gibi davrandı. Bu grubun lideri, ünlü ve rezil Albay Nestor'dı.

Anahtar fetürleri: Sorumluyuz! Farklı dünyaları tadına bakın ve tadını çıkarın ve tadına bakın. Kick Ass Silah Sistemi, daha sonraki oyun seanslarında kullanım için silahların kilidini açmanıza olanak sağlar. Hem klasik güçlü silahlar hem de bazı taze akıllı silahlar sunuyoruz. Neredeyse 100 ölümcül düşman türü, çoğu için benzersiz kötü davranışlar hazırladık. Ekstra bir oyun tamircisi olarak daha ilginç bir oyun için yeni bir sağlık ve kalkan sistemi tanıttık. Dört oyuncuya kadar kooperatif modu. Aralarından seçim yapabileceğiniz 10 gemi 3 Güç Seviyeli 25 Farklı Silah 13 seviye 10 farklı patronlar

Minimum: OS: Windows Vista İşlemci: Pentium Çift Çekirdekli 2GHz Bellek: 1 GB RAM Grafikler: DirectX 9 yetenekli grafik kartı. DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 200 MB Mevcut Alan Ses kartı: Ses Blaster Canlı Ek notlar: Gamepad ve rahat bir kanepe tavsiye edilir!

Önerilen: OS: Windows Vista İşlemci: Pentium Çift Çekirdekli 2GHz Bellek: 1 GB RAM Grafikler: DirectX 9 yetenekli grafik kartı. DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 200 MB Mevcut Alan Ses kartı: Ses Blaster Canlı Ek notlar: Gamepad ve rahat bir kanepe tavsiye edilir!
İndirme Linkleri

megaup

i̇ndirme Linki

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
239
TELİF HAKKI İHLALİ