Global Mapper İndir – Full Türkçe v23.0.1.091421

Global Mapper İndir – Full

Profesyonel kullanıcılar ve yeni başlayanlar için mükemmel bir çözüm olan Global Mapper İndir programı sayesinde kullanımı kolay bir CBS uygulamasına sahip olacak ve dünya çapında ilgi çekici jeo-uzamsal projeler gerçekleştireceksiniz. Basit bir veri görüntüleme programı olarak gözükmekte olan Global Mapper ile işinizi kolaylaştıracak analiz araçlarına sahip olacak ve GIS endüstrisinde önemli işler yapacaksınız.

Global Mapper Konusu

Maliyet ve kullanılabilirlik engellerini ortadan kaldırmakta olan Global Mapper programı ile mekansal veri yönetimi araçlarına sahip olarak harita ve mekansal çalışmalar gerçekleştirecek ve eksiksiz bir veri oluşturma ve düzenleme araçlarını kullanacaksınız. 300'debn fazla uzamsal veri formatını desteklemekte olan Global Mapper ile verileri okuyabilir, yazabilir ve analiz edebilir olacaksınız.

Global Mapper Kurulum

Yeni teknoloji 3D görselleştirme ve analiz özelliklerinden faydalanacağınız Global Mapper ile eşsiz bir teknik desteğe sahip olacak ve arazi analizi ve 3D veri işleme konusunda işinizi önemli ölçüde kolaylaştıracaksınız. Aynı zamanda sezgisel veri görüntüleme ve tematik haritalama yeteneğine sahip olan Global Mapper ile kolay bir şekilde harita verilerini başkaları ile paylaşabilecek ve profesyonel kalitede CBS ihtiyaçlarının hepsini kolay bir şekilde karşılayacaksınız.

RAR Şifresi:
Ayrıca sitemizde bulunan TechSmith Camtasia 2020 programına da göz atabilirsiniz.
198
TELİF HAKKI İHLALİ