1917 – The Alien Invasion Full İndir Oyun indir

1917 - Alien Invasion DX Full indir PC oyunu direk indir ve torrent içinde kırılmış durumda. 1917 - Alien Invasion DX - 1917 - Yabancı indükler bir kurşun cehalet ezberleme atıcısıdır. Brunhild Stahlmüller, Superior Alien Teknolojisi ile WW1 Triplane'u yükseltiyor ....

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: Andrade Games

Publisher: otakumaker.com

sürüm tarihi: 10 Haz 2016

tür: eylem, strateji, atıcı, hayatta kalma

1917 - Yabancı işgal, mermi cehennem vuruşunun up'larının hızlı ve çılgınca etkisiyle birleştirilmiş bir ezberlik atıcısıdır.

rozetleri:

, işgalcilere saldırmak için üstün yabancı teknolojiyle bir WW1 Triplane'yu yükselten bir Silahlı Silah bilimcisi olan Dr. Brunhild Stahlmüller rolündesiniz. İnsanlığını intikam edecek ve antik bir yabancı dünyaya ulaşana kadar savaşı boşluğa götüreceksiniz.

Özellikler

Hikaye

Yıl 1917 - Savaş dünyayı zorladı. Fanatizm adına benzeri görülmemiş teknolojinin elinde milyarlarca katletildi. Yine de önceki tüm vahşetler, daha da değersiz, öngörülemeyen bir felakete karşı preambles oldu. 15 Nisan günü, savaş yırtık göklerden kurtulduktan ve asker ve sivil insanlara ayırıcı bir şekilde ateş açtığında, dünyanın temelleri sarsıldı ve insanlığın en karanlık saatiyle karşı karşıya kalacaktı. Böyle bir korkunç, ezici bir düşmana karşı, çırpınan, tükenmiş toprakların bitkin ulusları, eski kültürlerini bir kenara koymak ve toplam neslinin tükenmesini önlemek istedikleri takdirde yan yana savaşın. Yine de, cesaret ve birlik, bir türün sırf gücünü eşleştirmek için yeterli değildi, bu yüzden çok gelişmiş ki, Cosmos'un kendilerine engel olmadığını kanıtladı.

Anahtar fetürleri: Verdun'dan yabancı dünyanın kalbine dövüş! Majestic ve Abartılı Piksel Sanatı Arcades'in altın çağıdan ilham aldı. Adil bir zorluk eğrisi ile erişilebilir. Yoğun eylem ve son derece cilalı oyun Büyük patronla karşılaşılan 8 aşamada. Kan döküldü ve gore. Psychedelic film müziği. Tam Xbox Denetleyici Desteği. Dijital Sanat Kitabı (PDF).

Minimum: OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 İşlemci: Herhangi bir X64 ve X86 işlemci Bellek: 1 GB RAM Grafikler: DirectX veya OpenGL uyumlu video kartı Depolama: 150 MB Mevcut Alan
İndirme Linkleri

megaup

i̇ndirme Linki

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
279
TELİF HAKKI İHLALİ